Touchpoint

til rene mobilløsninger

Kravet var en enkel løsning til et mobilt omstillingsbord, der opfylder de fleste behov for mindre virksomheder, uden at omkostningerne løber løbsk. Valget blev Telia Touchpoint. Det, kombineret med en personlig rådgivning og support, resulterer i en eftertragtet løsning, som henvender sig til dig som vil have det simpelt.


Mobilt omstillingsbord

Touchpoint er Telia's navn for et mobilt omstillingsbord. Med Touchpoint kan I styre virksomhedens hovednummer, fordele opkald, se status på kollegaer og meget mere.


Til den mindre virksomhed

Touchpoint er udviklet til den mindre virksomhed og firmaet der ønsker en enkel løsning, der opfylder de fleste behov uden at blive kompliceret. 

Smart i en fart med

mobil omstilling

Svargruppe

En svargruppe er, som navnet antyder, en gruppe der svarer kald på et bestemt nummer. Det kan eksempelvis være hovednummeret, en bestemt afdeling i virksomheden eller måske for at svare kald til en bestemt person. Via en enkel administrationsside kan I blandt andet definere åbningstider, velkomstbeskeder og hvem der skal svare kald. En svargruppe kan også udvides til en menuomstilling, så kald automatisk kan styres direkte til den rette afdeling eller bruger. Menuomstilling kaldes også IVR.

Touchpoint APP

Via Touchpoint app'en kan en bruger angive om vedkommende er tilgængelig, er til frokost, i et møde eller måske endda har fri. Systemet styrer herefter helt automatisk svargruppen og det af administrator definerede ringemønster. Men bare rolig - administrator kan vælge at få en notifikation, hvis der ikke er ledige medlemmer i svargruppen. En bruger af app'en kan også bruge den til let at omstille et kald til en kollega, ændre status og meget mere.


App'en har en demo funktion. Så har man mulighed for at prøve den uden at have Touchpoint. Har du Touchpoint kan du logge ind ved at angive '45' og dit telefonnummer.

Fordele med Telia Touchpoint

PERSONLIG KONTAKT

Det er os fra Mobilet der håndterer support, fakturering og kontakt med netværksudbyder. Så kan du koncentrere dig om din forretning og lade Mobilet gøre det let for dig.

SKALERBAR LØSNING

Husk at du altid kan justere din datapakke efter behov.

Er du på ferie og har brug for noget ekstra data? Eller står den på homeoffice med trådløst netværk? Vi op- eller nedgraderer uden beregning fra måned til måned.

Hent vejledninger


Vejledning til dig som administrator henter du her.

Vejledning til dig som bruger henter du her.

Hent Telia Touchpoint app'en til din iPhone eller Android telefon